O nama

EFCON LINE d.o.o. osnovan je 1993. godine u Zagrebu. Kroz godine poslovanja profilirali smo se u smjeru opremanja laboratorija i svih ostalih radnih prostora nudeći cjelovita rješenja. Okupili smo tim vodećih ljudi sa zavidnim znanjima i dugogodišnjim iskustvima u opremanju laboratorija laboratorijskim namještajem, digestorima, sigurnosnim metalnim ormarima, mikrobiološkim zaštitnim kabinetima i svom ostalom potrebnom opremom.

 

Nudimo cjelovita rješenja i pristupamo svakom kupcu s jednakom pažnjom, vrlo profesionalno i u najkraćem mogućem roku. Sva znanja i iskustva našeg tima garancija su pružanja najbolje usluge na tržištu savjetovanja, projektiranja i opremanja Vaših laboratorija i ostalih radnih prostora. Uz naše partnere i dobavljače stojimo Vam na raspolaganju te Vas molimo da nam se obratite s punim povjerenjem.

 

Naša misija je da svaki kupac i korisnik ima jednaku, punu i posebnu pažnju, što podrazumijeva odgovarajuće i sveobuhvatno rješenje koje zadovoljava funkcionalnost, ekonomičnost, kvalitetu, dizajn i pravovremenu uslugu.

 

Za sve proizvode iz našeg programa osiguravamo tehničku i savjetodavnu podršku, te servis i rezervne dijelove.

 

Naš cilj je dugoročan i odgovoran odnos s našim kupcima i dobavljačima.

 

 


Našim prijedlozima slobodni smo biti Vam na raspolaganju u fazi razmatranja i odlučivanja o potrebama uređenja Vaših laborija i ostalih radnih prostora. Sa zadovoljstvom Vas upoznajemo sa svim funkcijama i prednostima proizvoda u našoj ponudi.
Na osnovu potreba i želja izrađujemo rješenja za Vaše laboratorije i ostale radne prostore. Sa velikom pažnjom pristupamo svakom detalju u Vašem prostoru kao i svakoj potrebi pri radu.
Ovlašteni smo zastupnik najboljih europskih proizvođača laboratorijskog namještaja, digestora, sigurnosnih metalnih ormara, mikrobioloških zaštitnih kabineta i ostale potrebne opreme koju Vam predstavljamo na našim stranicama.
Svakoj Vašoj potrebi i problemu pristupamo vrlo profesionalno. Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu donosimo ekonomična, kvalitetna i brza rješenja.


© 2024 Efcon-line. All Rights Reserved.
STILU.net