SIGURNOSNI ORMARI ZA KEMIKALIJE

 

 

LABORATORIJSKI SIGURNOSNI ORMARI

 1. SIGURNOSNI ORMARI ZA ZAPALJIVE KEMIKALIJE
 2. SIGURNOSNI ORMARI ZA KISELINE I LUŽINE
 3. KOMBINIRANI SIGURNOSNI ORMARI
 4. SIGURNOSNI ORMARI ZA OTROVE
 5. SIGURNOSNI ORMARI ZA PESTICIDE
 6. SIGURNOSNI ORMARI ZA PLINSKE BOCE

Ormari su izrađeni od pocinčanog lima zaštićenog epoxy premazom s zaštitnim stjenkama i potrebnim ispunama. U ormare su ugrađeni svi potrebni sustavi zaštite (visoki sigurnosni sustavi).

Ormari se izrađuju u standardnim dimenzijama visoki/niski i jednokrilni/dvokrilini. Za kemikalije i otrove, mogu imati i vrata sa staklom.

Ovisno o tipu ormara imaju prisilnu ili prirodnu ventilaciju, za koju osiguravamo motore/ventilatore te mogućnost spajanja na ventilaciju (nova ili postojeća).

Sigurnosni ormari su dizajnirani i proizvedeni u cilju tri osnovna sigurnosna zahtjeva za pohranu zapaljivih tekućina i opasnih materijala:

 1. a) umanjenje rizika povezanih sa skladištenjem zapaljivih/opasnih tvari i povećanje njihove zaštite u slučaju požara/opasnosti
  b) smanjenje zagađenja radne okoline i sprečavanje slučajnog izlijevanja opasnih tvari
  c) u slučaju nesreće, smanjenje rizika za zdravlje radnika, na način da se osigura dovoljno vremena za sigurnu intervenciju

Sigurnosni ormari iz naše ponude certificirani su i zadovoljavaju europske norme EN 14470-1, za EN 14470-2, EN 14727 i EN 61010-1 ovisno o njihovoj namjeni.

 

 

 

© 2024 Efcon-line. All Rights Reserved.
STILU.net